A Teakuckó Teabolt átalakítása és raktárunk költözése miatt jelenleg sajnos ZÁRVA van! Szíves megértését kérjük!
Kérjük nézzen vissza egy későbbi időpontban! Köszönjük!

Hírek

2020.12.14

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk minden ügyfelünket, hogy karácsony előtti utolsó csomagfeladási napunk másnapi futárkézbesítéssel ,2020.12.22. - e. Ezen a napon délután 16 h-ig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még feldolgozzuk és átadjuk futárszolgáltató partnerünknek! Ez időpont után beérkezett megrendelések karácsony előtt már nem lesznek feladva.

A PickPack Pontra kért csomagok szállítási ideje általában 3 nap, kérjük ezt vegyék figyelembe megrendelésnél.

Az ingyenes házhozszállítással kért, ( Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen településeire) és 2020.12.23.-a , 15:00-ig beérkezett megrendelések kerülnek még aznap feldolgozásra és kiszállításra.

2020.12.24.-én már nem dolgozunk fel megrendelést és nem is szállítunk ki házhozszállítással sem! Kérjük szíves megértésüket!

 Mindenkit kérünk, hogy  időben adja fel a megrendelését, ne maradjon az utolsó pillanatra!

Reméljük senki nem marad tea nélkül az ünnepek alatt! :)

Köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Teakuckó

és csapata

:)

2020.12.01

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzet miatt üzletünkben jelenleg nem fogadunk vásárlókat, kizárólag on-line lehet megrendelni termékeinket.

Székesfehérvári és a Velencei-tó környékén élő vásárlóinknak úgy kedveskedünk és segítjük, hogy a feladott megrendeléseket személyesen szállítjuk ki, természetesen ingyenesen, így kárpótolva a személyes, boltban történő vásárlást. 

On-line webáruházunk éjjel-nappal nyitva tart! :)

Köszönjük mindenkinek a megértést!

 

Teakuckó

és csapata

2020.04.06 8:00

Tudjuk, hogy sokan aggódnak a rohamosan terjedő vírus miatt és azt is tudjuk, hogy a lehető legkisebb kockázattal szeretünk beszerezni szükséges dolgokat. Számunkra fontos szempont, hogy ügyfeleinket is biztonságban tudhassuk csomagjaink átvételekor is! Ebből kifolyólag bevezettük az érítésmentes csomagátvételt, amely során ügyfeleinknek nem kell kapcsolatot létesítenie a futárral, sem a szkenneren aláírnia, ezáltal a lehető legkisebb kockázattal tudják majd átvenni a megrenseléseiket.

A szolgáltatás egyelőre a GLS házshoz-kézbesítésnél alkalmazható és ez a biztonsági szolgáltatás nem jelent plusz költséget vásárlóink részére!

Reméljük mindenki elégedett lesz a hozott óvintézkedésünkkel!

Ne felejtsétek el, hogy a MARADJOTTHON kuponakciónk csak április 11.-ig tart! Használjátok ki a lehetőséget és vásároljatok kedvezménnyel, kényelmesen és egyszerűen, gyors, éríntésmentes kiszállítással, húsvétig még megkapjátok!

www.teakucko.hu

TOP termékek

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Exkluzív Csokoládék

Az Exkluzív Csokoládék igazi remekművek!

Bemutatkoznak a prémium minőségű, díjnyertes ChocoRino kézműves csokoládék

A Teakuckóban forgalmazott ChocoRino termékek nemcsak megfelelnek a legkifinomultabb ízlésnek, de  igazán egyedi és exlúzív csokoládé remekművek!
A csokoládék exkluzívitását emeli a dobozok gondosan kidolgozott és egyedi megjelenése, illetve a kézműves csokoládék kivitelezése is. A készítők egyik legfontosabb célja az volt, hogy közelebb hozzák egymáshoz a kakaóbabot és a csokoládét a köztudatban. Ezt az üzenetet hordozza a csokoládé tábla közepén, illetve a doboz közepén is látható kakaóbab formájú kivágás. 

Az Exkluzív Csokoládénak nem csak a gyümölcsökkel megszórt fele vonzó és esztétikus, hanem a másik oldala is művészi szépségű. A dobozok a legmodernebb nyomdai eljárással készültek, ennek köszönhetően a megjelenésük, sőt még a tapintásuk is élményt nyújt az Exkluzív Csokoládé kézben tartója számára.

Az alapanyag kizárólag magas kakaó szárazanyag tartalmú étcsokoládé. A kakaóbab amiből a csokoládé készül, Ecuadorból, az Amazonas árteréből származik és a legjobb, Fino de Aroma minőségű.
A magas kakaó szárazanyag tartalom miatt a különleges minőségű Nacional kakaóbabok pozitív élettani hatásai érvényesülnek: magasabb flavonoid (antioxidáns) , teobromin és anandamid tartalom. A 100 %-os csokoládéban csupán a kakaóbab az egyetlen összetevő, a mézes csokoládéban pedig a kakaóbab és a hazai akácméz. Feltétnek az Exkluzív Csokoládékhoz kakaóbabot és/vagy liofilizált gyümölcsöket használnak. A liofilizálásnak köszönhetően, a gyümölcsök megtartják eredeti, természetes színüket, formájukat és méretüket, ezáltal intenzív ízélményt nyújtanak.

Állományjavítónak kizárólag szójalecitint használnak.

(*A pontos allergéninformáció az adott termék adatlapján olvasható!)

A ChocoRino 100%-ban hazai kisvállalkozás, kiváló kézműves és díjnyertes termékeik megvásárlásával egy magyar vállalkozást támogat!

Átvett kép és szöveg forrása: Chocorino; chocorino.hu

 

 

A csokoládéról röviden...

Az 50 %-nál magasabb kakaó-tartalmú étcsokoládé vasat, kalciumot, káliumot éppúgy tartalmaz, mint A-, B-, C-, E-vitamint, valamint nyomelemeket.
Mindezeket akár a céklában is megtaláljuk, ám a csokoládé igazi titka abban áll, hogy hihetetlenül gazdag flavonoidokban!
Ezek az értágító antioxidánsok fokozzák a véráramlást, ugyanakkor csökkentik a vérnyomást!
S ezzel még közel sincs vége a jótékony hatásoknak, melyeket a csoki a szervezetre gyakorol. E kakaószármazék egyszerre tölti be az energiaital és a feketekávé szerepét is élénkítő hatásának köszönhetően!
Fontos hatóanyagai többek között:
-a noradrenalin, amely beindítja a szervezet energiatartalékait,
--a koffein, amely az idegrendszert serkenti,
-a foszfor, amely a memóriát javítja,
--a fenilcsoport és az anandamid, amelyek boldogság- és örömérzetet keltenek,
-a teobromin, amely frissít és csillapítja a köhögést.
-Köztudott és kutatásokkal alátámasztott tény ugyanakkor, hogy napi két kocka (kb. 5-6 gramm), legalább 50 % kakaótartalmú (ÉT)csokoládé alacsony cukortartalommal(!) káros hatások nélkül csökkenti a vérnyomást!