The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Exkluzív Csokoládék

Az Exkluzív Csokoládék igazi remekművek!

Bemutatkoznak a prémium minőségű, díjnyertes ChocoRino kézműves csokoládék

A Teakuckóban forgalmazott ChocoRino termékek nemcsak megfelelnek a legkifinomultabb ízlésnek, de  igazán egyedi és exlúzív csokoládé remekművek!
A csokoládék exkluzívitását emeli a dobozok gondosan kidolgozott és egyedi megjelenése, illetve a kézműves csokoládék kivitelezése is. A készítők egyik legfontosabb célja az volt, hogy közelebb hozzák egymáshoz a kakaóbabot és a csokoládét a köztudatban. Ezt az üzenetet hordozza a csokoládé tábla közepén, illetve a doboz közepén is látható kakaóbab formájú kivágás. 

Az Exkluzív Csokoládénak nem csak a gyümölcsökkel megszórt fele vonzó és esztétikus, hanem a másik oldala is művészi szépségű. A dobozok a legmodernebb nyomdai eljárással készültek, ennek köszönhetően a megjelenésük, sőt még a tapintásuk is élményt nyújt az Exkluzív Csokoládé kézben tartója számára.

Az alapanyag kizárólag magas kakaó szárazanyag tartalmú étcsokoládé. A kakaóbab amiből a csokoládé készül, Ecuadorból, az Amazonas árteréből származik és a legjobb, Fino de Aroma minőségű.
A magas kakaó szárazanyag tartalom miatt a különleges minőségű Nacional kakaóbabok pozitív élettani hatásai érvényesülnek: magasabb flavonoid (antioxidáns) , teobromin és anandamid tartalom. A 100 %-os csokoládéban csupán a kakaóbab az egyetlen összetevő, a mézes csokoládéban pedig a kakaóbab és a hazai akácméz. Feltétnek az Exkluzív Csokoládékhoz kakaóbabot és/vagy liofilizált gyümölcsöket használnak. A liofilizálásnak köszönhetően, a gyümölcsök megtartják eredeti, természetes színüket, formájukat és méretüket, ezáltal intenzív ízélményt nyújtanak.

Állományjavítónak kizárólag szójalecitint használnak.

(*A pontos allergéninformáció az adott termék adatlapján olvasható!)

A ChocoRino 100%-ban hazai kisvállalkozás, kiváló kézműves és díjnyertes termékeik megvásárlásával egy magyar vállalkozást támogat!

Átvett kép és szöveg forrása: Chocorino; chocorino.hu

 

 

View:
Sort by:

A csokoládéról röviden...

Az 50 %-nál magasabb kakaó-tartalmú étcsokoládé vasat, kalciumot, káliumot éppúgy tartalmaz, mint A-, B-, C-, E-vitamint, valamint nyomelemeket.
Mindezeket akár a céklában is megtaláljuk, ám a csokoládé igazi titka abban áll, hogy hihetetlenül gazdag flavonoidokban!
Ezek az értágító antioxidánsok fokozzák a véráramlást, ugyanakkor csökkentik a vérnyomást!
S ezzel még közel sincs vége a jótékony hatásoknak, melyeket a csoki a szervezetre gyakorol. E kakaószármazék egyszerre tölti be az energiaital és a feketekávé szerepét is élénkítő hatásának köszönhetően!
Fontos hatóanyagai többek között:
-a noradrenalin, amely beindítja a szervezet energiatartalékait,
--a koffein, amely az idegrendszert serkenti,
-a foszfor, amely a memóriát javítja,
--a fenilcsoport és az anandamid, amelyek boldogság- és örömérzetet keltenek,
-a teobromin, amely frissít és csillapítja a köhögést.
-Köztudott és kutatásokkal alátámasztott tény ugyanakkor, hogy napi két kocka (kb. 5-6 gramm), legalább 50 % kakaótartalmú (ÉT)csokoládé alacsony cukortartalommal(!) káros hatások nélkül csökkenti a vérnyomást!