The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Most popular products

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Exkluzív Csokoládék

Az Exkluzív Csokoládék igazi remekművek!

Bemutatkoznak a prémium minőségű, díjnyertes ChocoRino kézműves csokoládék

A Teakuckóban forgalmazott ChocoRino termékek nemcsak megfelelnek a legkifinomultabb ízlésnek, de  igazán egyedi és exlúzív csokoládé remekművek!
A csokoládék exkluzívitását emeli a dobozok gondosan kidolgozott és egyedi megjelenése, illetve a kézműves csokoládék kivitelezése is. A készítők egyik legfontosabb célja az volt, hogy közelebb hozzák egymáshoz a kakaóbabot és a csokoládét a köztudatban. Ezt az üzenetet hordozza a csokoládé tábla közepén, illetve a doboz közepén is látható kakaóbab formájú kivágás. 

Az Exkluzív Csokoládénak nem csak a gyümölcsökkel megszórt fele vonzó és esztétikus, hanem a másik oldala is művészi szépségű. A dobozok a legmodernebb nyomdai eljárással készültek, ennek köszönhetően a megjelenésük, sőt még a tapintásuk is élményt nyújt az Exkluzív Csokoládé kézben tartója számára.

Az alapanyag kizárólag magas kakaó szárazanyag tartalmú étcsokoládé. A kakaóbab amiből a csokoládé készül, Ecuadorból, az Amazonas árteréből származik és a legjobb, Fino de Aroma minőségű.
A magas kakaó szárazanyag tartalom miatt a különleges minőségű Nacional kakaóbabok pozitív élettani hatásai érvényesülnek: magasabb flavonoid (antioxidáns) , teobromin és anandamid tartalom. A 100 %-os csokoládéban csupán a kakaóbab az egyetlen összetevő, a mézes csokoládéban pedig a kakaóbab és a hazai akácméz. Feltétnek az Exkluzív Csokoládékhoz kakaóbabot és/vagy liofilizált gyümölcsöket használnak. A liofilizálásnak köszönhetően, a gyümölcsök megtartják eredeti, természetes színüket, formájukat és méretüket, ezáltal intenzív ízélményt nyújtanak.

Állományjavítónak kizárólag szójalecitint használnak.

(*A pontos allergéninformáció az adott termék adatlapján olvasható!)

A ChocoRino 100%-ban hazai kisvállalkozás, kiváló kézműves és díjnyertes termékeik megvásárlásával egy magyar vállalkozást támogat!

Átvett kép és szöveg forrása: Chocorino; chocorino.hu

 

 

A csokoládéról röviden...

Az 50 %-nál magasabb kakaó-tartalmú étcsokoládé vasat, kalciumot, káliumot éppúgy tartalmaz, mint A-, B-, C-, E-vitamint, valamint nyomelemeket.
Mindezeket akár a céklában is megtaláljuk, ám a csokoládé igazi titka abban áll, hogy hihetetlenül gazdag flavonoidokban!
Ezek az értágító antioxidánsok fokozzák a véráramlást, ugyanakkor csökkentik a vérnyomást!
S ezzel még közel sincs vége a jótékony hatásoknak, melyeket a csoki a szervezetre gyakorol. E kakaószármazék egyszerre tölti be az energiaital és a feketekávé szerepét is élénkítő hatásának köszönhetően!
Fontos hatóanyagai többek között:
-a noradrenalin, amely beindítja a szervezet energiatartalékait,
--a koffein, amely az idegrendszert serkenti,
-a foszfor, amely a memóriát javítja,
--a fenilcsoport és az anandamid, amelyek boldogság- és örömérzetet keltenek,
-a teobromin, amely frissít és csillapítja a köhögést.
-Köztudott és kutatásokkal alátámasztott tény ugyanakkor, hogy napi két kocka (kb. 5-6 gramm), legalább 50 % kakaótartalmú (ÉT)csokoládé alacsony cukortartalommal(!) káros hatások nélkül csökkenti a vérnyomást!