A Teakuckó Teabolt átalakítása és raktárunk költözése miatt jelenleg sajnos ZÁRVA van! Szíves megértését kérjük!
Kérjük nézzen vissza egy későbbi időpontban! Köszönjük!

Hírek

2020.12.14

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk minden ügyfelünket, hogy karácsony előtti utolsó csomagfeladási napunk másnapi futárkézbesítéssel ,2020.12.22. - e. Ezen a napon délután 16 h-ig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még feldolgozzuk és átadjuk futárszolgáltató partnerünknek! Ez időpont után beérkezett megrendelések karácsony előtt már nem lesznek feladva.

A PickPack Pontra kért csomagok szállítási ideje általában 3 nap, kérjük ezt vegyék figyelembe megrendelésnél.

Az ingyenes házhozszállítással kért, ( Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen településeire) és 2020.12.23.-a , 15:00-ig beérkezett megrendelések kerülnek még aznap feldolgozásra és kiszállításra.

2020.12.24.-én már nem dolgozunk fel megrendelést és nem is szállítunk ki házhozszállítással sem! Kérjük szíves megértésüket!

 Mindenkit kérünk, hogy  időben adja fel a megrendelését, ne maradjon az utolsó pillanatra!

Reméljük senki nem marad tea nélkül az ünnepek alatt! :)

Köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Teakuckó

és csapata

:)

2020.12.01

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzet miatt üzletünkben jelenleg nem fogadunk vásárlókat, kizárólag on-line lehet megrendelni termékeinket.

Székesfehérvári és a Velencei-tó környékén élő vásárlóinknak úgy kedveskedünk és segítjük, hogy a feladott megrendeléseket személyesen szállítjuk ki, természetesen ingyenesen, így kárpótolva a személyes, boltban történő vásárlást. 

On-line webáruházunk éjjel-nappal nyitva tart! :)

Köszönjük mindenkinek a megértést!

 

Teakuckó

és csapata

2020.04.06 8:00

Tudjuk, hogy sokan aggódnak a rohamosan terjedő vírus miatt és azt is tudjuk, hogy a lehető legkisebb kockázattal szeretünk beszerezni szükséges dolgokat. Számunkra fontos szempont, hogy ügyfeleinket is biztonságban tudhassuk csomagjaink átvételekor is! Ebből kifolyólag bevezettük az érítésmentes csomagátvételt, amely során ügyfeleinknek nem kell kapcsolatot létesítenie a futárral, sem a szkenneren aláírnia, ezáltal a lehető legkisebb kockázattal tudják majd átvenni a megrenseléseiket.

A szolgáltatás egyelőre a GLS házshoz-kézbesítésnél alkalmazható és ez a biztonsági szolgáltatás nem jelent plusz költséget vásárlóink részére!

Reméljük mindenki elégedett lesz a hozott óvintézkedésünkkel!

Ne felejtsétek el, hogy a MARADJOTTHON kuponakciónk csak április 11.-ig tart! Használjátok ki a lehetőséget és vásároljatok kedvezménnyel, kényelmesen és egyszerűen, gyors, éríntésmentes kiszállítással, húsvétig még megkapjátok!

www.teakucko.hu

TOP termékek

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Alapanyagok és hatásaik

05
Febr

A csokoládéról röviden...

Az 50 %-nál magasabb kakaó-tartalmú étcsokoládé vasat, kalciumot, káliumot éppúgy tartalmaz, mint A-, B-, C-, E-vitamint, valamint nyomelemeket.
Mindezeket akár a céklában is megtaláljuk, ám a csokoládé igazi titka abban áll, hogy hihetetlenül gazdag flavonoidokban!
Ezek az értágító antioxidánsok fokozzák a véráramlást, ugyanakkor csökkentik a vérnyomást!
S ezzel még közel sincs vége a jótékony hatásoknak, melyeket a csoki a szervezetre gyakorol. E kakaószármazék egyszerre tölti be az energiaital és a feketekávé szerepét is élénkítő hatásának köszönhetően!
Fontos hatóanyagai többek között:
-a noradrenalin, amely beindítja a szervezet energiatartalékait,
--a koffein, amely az idegrendszert serkenti,
-a foszfor, amely a memóriát javítja,
--a fenilcsoport és az anandamid, amelyek boldogság- és örömérzetet keltenek,
-a teobromin, amely frissít és csillapítja a köhögést.
-Köztudott és kutatásokkal alátámasztott tény ugyanakkor, hogy napi két kocka (kb. 5-6 gramm), legalább 50 % kakaótartalmú (ÉT)csokoládé alacsony cukortartalommal(!) káros hatások nélkül csökkenti a vérnyomást!

A Teakuckóban garantáltan a legjobb minőségű csokoládét kínáljuk ögyfeleink részére!

Prémium minőségű tea mellé, exklúzív csokoládé dukál!

https://www.teakucko.hu/spl/522070/Exkluziv-Csokoladek