A Teakuckó Teabolt átalakítása és raktárunk költözése miatt jelenleg sajnos ZÁRVA van! Szíves megértését kérjük!
Kérjük nézzen vissza egy későbbi időpontban! Köszönjük!

Robbanékony Zöld Tea - GUNPOWDER GREEN TEA - 100G Szálas Tea

VAN
Raktárkészlet:
Robbanékony Zöld Tea - GUNPOWDER GREEN TEA - 100G Szálas Tea
Részletek

A Robbanékony Zöld Tea egy hagyományos kínai teakülönlegesség. A nevét talán a szorosan hengerelt tealevelekről kapta vagy esetleg arról, hogy amikor ráöntik a forró vizet a tealevelekre, azok szinte robbanásszerűen kelnek életre.

Először a Tang-dinasztia alatt jegyezték fel ezt a fajta zöld teát, több mint 1000 évvel ezelőtt. Az Ahmad Tea tiszteletben tartja és megbecsüli ezt a nagy múltú teát, ezért csak a legkiválóbb és a legtökéletesebb zöld tealeveleket használják fel a ehhez a keverékhez.

A Robbanékony Zöld Teának van a legalacsonyabb koffeintartalma a teakeverékeink között, épp ezért a borostyánszínű, frissítő főzete bármelyik napszakban fogyasztható!Összetevők:

Zöld tea (Zhejiang tartományból/Kína)

 

Elkészítés:

A szálas tea elkészítése sokkal különlegesebb, bensőségesebb élményt nyújt a filtressel szemben. Ugyan kicsit több “előkészület” szükséges hozzá, érdemes beszerezni egy jó minőségű teaáztatót is, viszont az ízek, az aromák jóval intenzívebbek, ráadásul van lehetőség megfigyelni a tealeveleket, ahogy a vízzel érintkezve életre kelnek.

 

A tea főzéshez használt víz minősége komolyan befolyásolhatja a teafőzetet. A tökéletes ízélmény eléréséhez mindig friss vizet használjon!

    • Melegítse fel a vizet a javasolt hőfokra (80-85 °C) egy elektromos vízforralóban vagy tűzhelyen, egy edényben. Nem szabad leforrázni!!!
    • Amint a víz elérte a megfelelő hőmérsékletet, öntse a teára
    • Takarja le a teásbögrét, hogy jobban megtartsa a hőt

  • Javasolt áztatási idő 2 - 3 perc (!)

 Fogyasztási tippek:

  • A legjobb natúr, tej nélkül szervírozva
Adatok
EAN

EAN kód

054881007597
Cikkszám
AHM-0759
Tömeg
100 g/doboz
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!