A Teakuckó Teabolt átalakítása és raktárunk költözése miatt jelenleg sajnos ZÁRVA van! Szíves megértését kérjük!
Kérjük nézzen vissza egy későbbi időpontban! Köszönjük!

Hírek

2020.12.14

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk minden ügyfelünket, hogy karácsony előtti utolsó csomagfeladási napunk másnapi futárkézbesítéssel ,2020.12.22. - e. Ezen a napon délután 16 h-ig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még feldolgozzuk és átadjuk futárszolgáltató partnerünknek! Ez időpont után beérkezett megrendelések karácsony előtt már nem lesznek feladva.

A PickPack Pontra kért csomagok szállítási ideje általában 3 nap, kérjük ezt vegyék figyelembe megrendelésnél.

Az ingyenes házhozszállítással kért, ( Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen településeire) és 2020.12.23.-a , 15:00-ig beérkezett megrendelések kerülnek még aznap feldolgozásra és kiszállításra.

2020.12.24.-én már nem dolgozunk fel megrendelést és nem is szállítunk ki házhozszállítással sem! Kérjük szíves megértésüket!

 Mindenkit kérünk, hogy  időben adja fel a megrendelését, ne maradjon az utolsó pillanatra!

Reméljük senki nem marad tea nélkül az ünnepek alatt! :)

Köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Teakuckó

és csapata

:)

2020.12.01

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzet miatt üzletünkben jelenleg nem fogadunk vásárlókat, kizárólag on-line lehet megrendelni termékeinket.

Székesfehérvári és a Velencei-tó környékén élő vásárlóinknak úgy kedveskedünk és segítjük, hogy a feladott megrendeléseket személyesen szállítjuk ki, természetesen ingyenesen, így kárpótolva a személyes, boltban történő vásárlást. 

On-line webáruházunk éjjel-nappal nyitva tart! :)

Köszönjük mindenkinek a megértést!

 

Teakuckó

és csapata

2020.04.06 8:00

Tudjuk, hogy sokan aggódnak a rohamosan terjedő vírus miatt és azt is tudjuk, hogy a lehető legkisebb kockázattal szeretünk beszerezni szükséges dolgokat. Számunkra fontos szempont, hogy ügyfeleinket is biztonságban tudhassuk csomagjaink átvételekor is! Ebből kifolyólag bevezettük az érítésmentes csomagátvételt, amely során ügyfeleinknek nem kell kapcsolatot létesítenie a futárral, sem a szkenneren aláírnia, ezáltal a lehető legkisebb kockázattal tudják majd átvenni a megrenseléseiket.

A szolgáltatás egyelőre a GLS házshoz-kézbesítésnél alkalmazható és ez a biztonsági szolgáltatás nem jelent plusz költséget vásárlóink részére!

Reméljük mindenki elégedett lesz a hozott óvintézkedésünkkel!

Ne felejtsétek el, hogy a MARADJOTTHON kuponakciónk csak április 11.-ig tart! Használjátok ki a lehetőséget és vásároljatok kedvezménnyel, kényelmesen és egyszerűen, gyors, éríntésmentes kiszállítással, húsvétig még megkapjátok!

www.teakucko.hu

TOP termékek

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Sárkánygyöngy jázminos zöld tea ( Limitált kiadás ) - Jasmine Dragon Pearl Tea

Sárkánygyöngy jázminos zöld tea ( Limitált kiadás ) - Jasmine Dragon Pearl Tea
Sárkánygyöngy jázminos zöld tea ( Limitált kiadás ) - Jasmine Dragon Pearl Tea
Sárkánygyöngy jázminos zöld tea ( Limitált kiadás ) - Jasmine Dragon Pearl Tea
Sárkánygyöngy jázminos zöld tea ( Limitált kiadás ) - Jasmine Dragon Pearl Tea
Sárkánygyöngy jázminos zöld tea ( Limitált kiadás ) - Jasmine Dragon Pearl Tea

Ennek a jázminos zöld teának illatos karakterét  a teaínyencek és különösen a jázmintea rajongók nagyon szeretni fogják!

Tökéletes egyensúlyban van az édesen füves zöld tea és a bódító illatú jázmin. Gyönyörű, kézzel sodort, művészi készítésű "teagyöngyök", egyszerre nyugtatnak és energetizálnak.

Nézzük végig, ahogyan a "teagyöngyök" a forró vízben kibontakoznak, szinte életre kelnek (a teljes vizuális élmény érdekében  az üvegedényt ajánlunk)!

Lélegezzük be a tea csodálatos illatát, amit az ősi kézművesség és teaművészet hat át, minden egyes gyöngyön keresztül. Ez a tea a teavilág egyik ékessége, készítése több száz évre tekint vissza.

Csak a kínai Fujian tartományból származó prémium, tavaszi szedésű zöld teát használják az elkészítéshez. A Fujian szubtrópusi éghajlata és magasan fekvő ültetvények miatt ez a fajta tea az egyik legkeresettebb a világon, igazi ritkaság!

Kézzel szüretelik a legfelső két  zsenge levelet és a bársonnyos rügyet, mivel ezek a legértékesebbek.

A tealevelek oxidációjának megakadályozása érdekében a friss leveleket szárítják, hogy megőrizzék a finom zöld tea karakterét.

A teát Guangxi tartományba szállítják, ahol Kína legjobb jázminvirága található. Itt a teamester szertartásszerűen átadja a teát jázminvirág mesternek. A nap folyamán szedett friss, bimbós, jázminvirágokat esténként keverik a tealevelekhez (összesen hatszor végzik el ezt a szertartsszerű műveletet), majd a keveréket nagy bambuszszőnyegekre halmozzák, amíg meg nem száradnak és a jázmin egzotikus illata teljesen át nem járta a különleges zöld tea leveleit.

Amikor a mester úgy dönt, hogy a tea elkészült, a munka java még hátra van.

Minden jázminnal átitatott levelet és rügyet gondosan, kézzel aprócska, gyönyörű kis gyöngyszemmé sodornak  hogy a csodálatos virágillatot szó szerint bezárják. Minden gyöngyöcske két tealevelet és egy jázminbimbóból áll.

A teát „sárkánygyöngynek” nevezik a hagyományos kínai művészetben ábrázolt - gyakran sárkányok által tartott vagy üldözött - tüzes gömbök tiszteletére, amelyek  a szellemi energiától a halhatatlanságig mindent képviselnek.

Mások úgy vélik, hogy a név abból ered, hogy miközben a gyöngy forró vízben bontakozik ki, hosszú, vékony leveleik sárkányokra hasonlítanak, miutás kibomlanak. Ezért javasoljuk az üvegedény/üvegkancsó/üvegcsésze  használatát a tea készítésénél!

Ki-ki döntse el maga, mit lát a varázslat születse közben!

Ennek a teának igazi szépsége a csodálatos illatában és ízében rejlik.

Míg az olcsóbb jázmin teák túlillatosítottak, ez a tea harmóniájával gyönyörködtet, megmutatva a Fujian tavaszi zöld teájának kimagasló minőségét és a jázminvirág különös kapcsolatát. 

A "teagyöngyöket" forró (de nem forrásban lévő) vízbe tegyük bele, legfeljebb

80 ° C-os vizet használjunk! "teagyöngyök" forróvíz hatására nyilnak ki, ezzel megnövelve a felöntések számát. 

Leöntések ajánlás szerint: 

Egyszeri leöntés esetén 80 ° C-os vizzel: 

áztatás kb 3 percig

Többszöri leöntés esetén 70 ° C-os vizzel: 

1. leöntés: 20 mp

2. leöntés: 15 mp

3. leöntés: 20 mp

A teafőzet világos, pezsgő színű

Mint minden tea ebben a kollekcióban, ez a teakeverék is csak limitált kiadásban került forgalomba!

Az Art of Tea teakollekció része!

Ez a teakollekció a teamesterek előtt tiszteleg, mely a művészetüket dícséri. a teamesterség hagyomány és teljes, szent elhivatottság.

A teákhoz nem adnak semmilyen aromát vagy tartósítószert, kizárólag eredeti, természetes összetevőkből állnak.

Bővebben
Nincs raktáron
8 000 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek

Összetevők: Zöld tea, bimbós jázmin virág

Exkluzív fém díszdoboz, aromazáró tasak

Származási hely: Kína

Adatok
Cikkszám
AHM-460
Tömeg
75 g/doboz
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek