A Teakuckó Teabolt átalakítása és raktárunk költözése miatt jelenleg sajnos ZÁRVA van! Szíves megértését kérjük!
Kérjük nézzen vissza egy későbbi időpontban! Köszönjük!

Hírek

2020.12.14

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk minden ügyfelünket, hogy karácsony előtti utolsó csomagfeladási napunk másnapi futárkézbesítéssel ,2020.12.22. - e. Ezen a napon délután 16 h-ig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még feldolgozzuk és átadjuk futárszolgáltató partnerünknek! Ez időpont után beérkezett megrendelések karácsony előtt már nem lesznek feladva.

A PickPack Pontra kért csomagok szállítási ideje általában 3 nap, kérjük ezt vegyék figyelembe megrendelésnél.

Az ingyenes házhozszállítással kért, ( Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen településeire) és 2020.12.23.-a , 15:00-ig beérkezett megrendelések kerülnek még aznap feldolgozásra és kiszállításra.

2020.12.24.-én már nem dolgozunk fel megrendelést és nem is szállítunk ki házhozszállítással sem! Kérjük szíves megértésüket!

 Mindenkit kérünk, hogy  időben adja fel a megrendelését, ne maradjon az utolsó pillanatra!

Reméljük senki nem marad tea nélkül az ünnepek alatt! :)

Köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Teakuckó

és csapata

:)

2020.12.01

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzet miatt üzletünkben jelenleg nem fogadunk vásárlókat, kizárólag on-line lehet megrendelni termékeinket.

Székesfehérvári és a Velencei-tó környékén élő vásárlóinknak úgy kedveskedünk és segítjük, hogy a feladott megrendeléseket személyesen szállítjuk ki, természetesen ingyenesen, így kárpótolva a személyes, boltban történő vásárlást. 

On-line webáruházunk éjjel-nappal nyitva tart! :)

Köszönjük mindenkinek a megértést!

 

Teakuckó

és csapata

2020.04.06 8:00

Tudjuk, hogy sokan aggódnak a rohamosan terjedő vírus miatt és azt is tudjuk, hogy a lehető legkisebb kockázattal szeretünk beszerezni szükséges dolgokat. Számunkra fontos szempont, hogy ügyfeleinket is biztonságban tudhassuk csomagjaink átvételekor is! Ebből kifolyólag bevezettük az érítésmentes csomagátvételt, amely során ügyfeleinknek nem kell kapcsolatot létesítenie a futárral, sem a szkenneren aláírnia, ezáltal a lehető legkisebb kockázattal tudják majd átvenni a megrenseléseiket.

A szolgáltatás egyelőre a GLS házshoz-kézbesítésnél alkalmazható és ez a biztonsági szolgáltatás nem jelent plusz költséget vásárlóink részére!

Reméljük mindenki elégedett lesz a hozott óvintézkedésünkkel!

Ne felejtsétek el, hogy a MARADJOTTHON kuponakciónk csak április 11.-ig tart! Használjátok ki a lehetőséget és vásároljatok kedvezménnyel, kényelmesen és egyszerűen, gyors, éríntésmentes kiszállítással, húsvétig még megkapjátok!

www.teakucko.hu

TOP termékek

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)

Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)

Ezt a különleges Darjeeling teát leginkább úgy ismerik, mint a teák "pezsgőjét" , amely ízvilágának teljes mélységét és összetettségét kínálja, akárcsak a legfinomabb borok.

A teát termőhelyéről, a festői, északkelet-indiai régió után nevezték el.

Minden csésze teában érezni fogjuk a gyönyörű kontrasztokat: a gyengéden simogató virágszirmoktól a gyümölcsös ízeken át, a füstös, fás ízjegyekig, egy megnyugtató italt hozva létre.Ez egy tea a legtapasztalt teafogyasztókban is elismerést fog kiváltani rendkívüli minősége és ízvilága gyanánt.

A Darjeeling Tea karaktere és csodálatos ízvilága mind a természet ajándéka.

A teaültetvény, ahonnan a tea származik a nyugat-Bengalia részén fekvő Himalája lábánál fekszik, ahol a védett teaültetvények egyedülállóan igen magasan helyezkednek el, ezért ezen a részen friss, tiszta hegyi levegőt , rengeteg napsütést és megfelelő mennyiségű csapadékot kapnak. Ezek pedig, mind hozzájárulnak az ideális hegyvidéki teatermesztési környezethez. Mint más híres teák, a Darjeeling tea is minden szezonban különböző karakterekkel ajándékozza meg a teakedvelőket.

Ennél a teánál, csak a legkíválóbb leveleket használják fel, friss és édeskés aromát adva a teának.

Miután a tealeveleket leszüretelték, elkezdődik az időigényes folyamatot, amelyet a 17. század óta a Darjeeling Tea készítői, a Darjeeling-teamesterek végeznek és, amely folyamat pontos figyelmet igényel , hiszen a különleges ízjegyek könnyen elveszhetnek.

Ez a tea az SFTGFOP1 osztályba sorolt ("Super Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe - grade 1"). az osztályozás alapján minimális feldolgozásnak van kitéve, nem tartalmaz port, szennyeződést, vagy „hibás” leveleket, - melyek gyakran megtalálhatók számos teákban,- kizárólag a legfinomm, legjobb minőségű leveleket.

A Darjeeling tea lényegesen robusztusabb, mint a zöld tea, ugyabakkor elegánsabb és összetettebb, mint sok más fekete tea.

Fogyasztásakor nincs szükség tejre vagy cukorra, élvezzük ezt a teát úgy, ahogy van, csak engedjük, hogy a Darjeeling tea kiválósága és a teásmesterek művészetének párosa tündököljön.

Az Art of Tea kollekció teái limitált kiadásúak, kizárólag különleges, prémium minőségű szálas teát tartalmaznak. A kollekció teái 100 gramm-os, aromazáró belső csomagolásban, lenyűgöző és egyedileg tervezett díszdobozban vásárolhatók meg.

Az Art of Tea teakollekció a teamesterek előtt tiszteleg, mely a művészetüket dícséri. A teamesterség hagyomány és teljes, szent elhivatottság.

A teákhoz nem adnak semmilyen aromát vagy tartósítószert, kizárólag eredeti, természetes összetevőkből állnak, ami által a tea természetes finomsága és eredete tündököl.

Bővebben
Raktáron
8 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek

Összetevők: Fekete szálas tea

 

Származási hely: Darjeeling 

Adatok
Cikkszám
AHM-452
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek