A Teakuckó Teabolt átalakítása és raktárunk költözése miatt jelenleg sajnos ZÁRVA van! Szíves megértését kérjük!
Kérjük nézzen vissza egy későbbi időpontban! Köszönjük!

Hírek

2020.12.14

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk minden ügyfelünket, hogy karácsony előtti utolsó csomagfeladási napunk másnapi futárkézbesítéssel ,2020.12.22. - e. Ezen a napon délután 16 h-ig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még feldolgozzuk és átadjuk futárszolgáltató partnerünknek! Ez időpont után beérkezett megrendelések karácsony előtt már nem lesznek feladva.

A PickPack Pontra kért csomagok szállítási ideje általában 3 nap, kérjük ezt vegyék figyelembe megrendelésnél.

Az ingyenes házhozszállítással kért, ( Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen településeire) és 2020.12.23.-a , 15:00-ig beérkezett megrendelések kerülnek még aznap feldolgozásra és kiszállításra.

2020.12.24.-én már nem dolgozunk fel megrendelést és nem is szállítunk ki házhozszállítással sem! Kérjük szíves megértésüket!

 Mindenkit kérünk, hogy  időben adja fel a megrendelését, ne maradjon az utolsó pillanatra!

Reméljük senki nem marad tea nélkül az ünnepek alatt! :)

Köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Teakuckó

és csapata

:)

2020.12.01

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzet miatt üzletünkben jelenleg nem fogadunk vásárlókat, kizárólag on-line lehet megrendelni termékeinket.

Székesfehérvári és a Velencei-tó környékén élő vásárlóinknak úgy kedveskedünk és segítjük, hogy a feladott megrendeléseket személyesen szállítjuk ki, természetesen ingyenesen, így kárpótolva a személyes, boltban történő vásárlást. 

On-line webáruházunk éjjel-nappal nyitva tart! :)

Köszönjük mindenkinek a megértést!

 

Teakuckó

és csapata

2020.04.06 8:00

Tudjuk, hogy sokan aggódnak a rohamosan terjedő vírus miatt és azt is tudjuk, hogy a lehető legkisebb kockázattal szeretünk beszerezni szükséges dolgokat. Számunkra fontos szempont, hogy ügyfeleinket is biztonságban tudhassuk csomagjaink átvételekor is! Ebből kifolyólag bevezettük az érítésmentes csomagátvételt, amely során ügyfeleinknek nem kell kapcsolatot létesítenie a futárral, sem a szkenneren aláírnia, ezáltal a lehető legkisebb kockázattal tudják majd átvenni a megrenseléseiket.

A szolgáltatás egyelőre a GLS házshoz-kézbesítésnél alkalmazható és ez a biztonsági szolgáltatás nem jelent plusz költséget vásárlóink részére!

Reméljük mindenki elégedett lesz a hozott óvintézkedésünkkel!

Ne felejtsétek el, hogy a MARADJOTTHON kuponakciónk csak április 11.-ig tart! Használjátok ki a lehetőséget és vásároljatok kedvezménnyel, kényelmesen és egyszerűen, gyors, éríntésmentes kiszállítással, húsvétig még megkapjátok!

www.teakucko.hu

TOP termékek

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)

Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)
Ceylon Tea - (Limitált Kiadás)

Azok számára, akik szeretik az igazi teaínyecségeket, az Art of Tea kollekció különleges Ceylon teája igazi meglepetésként fog szolgálni!
Ez a különlegesség Srí Lanka közép régiójából származik és a zsengén ropogós és illatos, prémium leveles tea bárki kedvencévé válhat, hiszen kortyról kortyra minden cseppje elvarázsol és magával ragad.
Élvezze ezt a különleges fekete teát natúr, egy szelet citrommal vagy egy cseppnyi tejjel.

De miért olan különleges ez a tea? Miért választották ebbe a különleges teakollekcióba?
Nos, ez a finom, mégis kifejező Ceylon tea gyönyörű arany színével, virágos jegyeivel és frissítő ízével méltán kiérdemelte a tagságot!

Ahonnan ez a tea származik, a Nuwara Eliya terület, Srí Lanka szívében fekszik, a lenyűgöző középhegységi régióban ott, ahol az ország legfinomabb teáit állítják elő. Magát a Nuwara Eliya vidékét az élénken zöldellő területek és kissé gyarmat-kori kisugárzása miatt gyakran „kis Angliának” nevezik.

Az itteni védett teakertek, ahonnan ez a Ceylon tea származik-ellentétben a többi teakertekkel- körülbelül 1800 méter tengerszint feletti magasságon fekszenek. Ez a magasság, a maga buja hegyvidékével, az ottani különleges klímájával teszi oly különlegessé a Nuwara Eliya-ból származó teákat.
Ezen a magasságon a teacserjék gyors növekedését természetes úton lassítja le a hűvösebb hőmérséklet és a talajban lévő ritka tápanyagok pedig biztosítják a teacserjék egészséges táplálását és koncentrálják az aromákat a levelekben.
Az Indiai-óceánnal körülvett Srí Lanka klímáját javarészt az északkeleti és a délnyugati monszun határozza meg, melyek egyaránt befolyásoljak a szigeten termesztett tea minőségét. A tea leveleit az u.n. csúcsminőségi szezonban szüretelik, január és március között, még mielőtt az északkeleti monszun beköszönt. A sziget hegyeinek nyugati oldalán fekvő Nuwara Eliya teakertjeit elkerülik az intenzív esők, mivel a hegyek láncolata védelmet nyújtanak számukra, így a túlzott nedvességet felfogják a hegyek, a másik oldalon pedig  inkább hűvös, szárazabb időjárást hozva.
Ehhez a teához csak a növények nagyon finom, legfelső leveleit szedik le - hagyományosan a „két legzsengébb bársonyos levelet és a középső rügyet” -, amelyet kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező teafosztók szednek szigorúan kesztyűben! A tealevelek eme lassú begyűjtése teszi egyben nagyon ritkává és különlegessé. A szüret után rögtön az ültetvényen található teafeldolgozóba szállítjál a leveleket.
A teamester szigorú felügyelete mellett történik a szárítás, hengerlés és oxidáció, majd ezután, a leveleket méretük szerint osztályozzák.

Ez a különleges és prémium minőségű Ceylon tea a teaművészet ragyogó, réz árnyalatú itala, finom virágaromákkal, vad és mégis elegáns füves ízekkel, kiválóságot valamint eleganciát nyújtva az igazi teakedvelőknek. Az Art of Tea teakollekció része.

Az Art of Tea kollekció teái limitált kiadásúak, kizárólag különleges, prémium minőségű szálas teát tartalmaznak. A kollekció teái 100 gramm-os, aromazáró belső csomagolásban, lenyűgöző és egyedileg tervezett díszdobozban vásárolhatók meg.

Az Art of Tea teakollekció a teamesterek előtt tiszteleg, mely a művészetüket dícséri. A teamesterség hagyomány és teljes, szent elhivatottság.

A teákhoz nem adnak semmilyen aromát vagy tartósítószert, kizárólag eredeti, természetes összetevőkből állnak, ami által a tea természetes finomsága és eredete tündököl.

Bővebben
Raktáron
8 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek

Összetevők: Fekete szálas tea

 

Származási hely: Srí Lanka

Adatok
Cikkszám
AHM-453
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek