The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Most popular products

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)

Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)
Darjeeling Tea - (Limitált Kiadás)

Ezt a különleges Darjeeling teát leginkább úgy ismerik, mint a teák "pezsgőjét" , amely ízvilágának teljes mélységét és összetettségét kínálja, akárcsak a legfinomabb borok.

A teát termőhelyéről, a festői, északkelet-indiai régió után nevezték el.

Minden csésze teában érezni fogjuk a gyönyörű kontrasztokat: a gyengéden simogató virágszirmoktól a gyümölcsös ízeken át, a füstös, fás ízjegyekig, egy megnyugtató italt hozva létre.Ez egy tea a legtapasztalt teafogyasztókban is elismerést fog kiváltani rendkívüli minősége és ízvilága gyanánt.

A Darjeeling Tea karaktere és csodálatos ízvilága mind a természet ajándéka.

A teaültetvény, ahonnan a tea származik a nyugat-Bengalia részén fekvő Himalája lábánál fekszik, ahol a védett teaültetvények egyedülállóan igen magasan helyezkednek el, ezért ezen a részen friss, tiszta hegyi levegőt , rengeteg napsütést és megfelelő mennyiségű csapadékot kapnak. Ezek pedig, mind hozzájárulnak az ideális hegyvidéki teatermesztési környezethez. Mint más híres teák, a Darjeeling tea is minden szezonban különböző karakterekkel ajándékozza meg a teakedvelőket.

Ennél a teánál, csak a legkíválóbb leveleket használják fel, friss és édeskés aromát adva a teának.

Miután a tealeveleket leszüretelték, elkezdődik az időigényes folyamatot, amelyet a 17. század óta a Darjeeling Tea készítői, a Darjeeling-teamesterek végeznek és, amely folyamat pontos figyelmet igényel , hiszen a különleges ízjegyek könnyen elveszhetnek.

Ez a tea az SFTGFOP1 osztályba sorolt ("Super Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe - grade 1"). az osztályozás alapján minimális feldolgozásnak van kitéve, nem tartalmaz port, szennyeződést, vagy „hibás” leveleket, - melyek gyakran megtalálhatók számos teákban,- kizárólag a legfinomm, legjobb minőségű leveleket.

A Darjeeling tea lényegesen robusztusabb, mint a zöld tea, ugyabakkor elegánsabb és összetettebb, mint sok más fekete tea.

Fogyasztásakor nincs szükség tejre vagy cukorra, élvezzük ezt a teát úgy, ahogy van, csak engedjük, hogy a Darjeeling tea kiválósága és a teásmesterek művészetének párosa tündököljön.

Az Art of Tea kollekció teái limitált kiadásúak, kizárólag különleges, prémium minőségű szálas teát tartalmaznak. A kollekció teái 100 gramm-os, aromazáró belső csomagolásban, lenyűgöző és egyedileg tervezett díszdobozban vásárolhatók meg.

Az Art of Tea teakollekció a teamesterek előtt tiszteleg, mely a művészetüket dícséri. A teamesterség hagyomány és teljes, szent elhivatottság.

A teákhoz nem adnak semmilyen aromát vagy tartósítószert, kizárólag eredeti, természetes összetevőkből állnak, ami által a tea természetes finomsága és eredete tündököl.

Details
In stock
8 000 Ft
Bonus point : 80 Ft
Details

Összetevők: Fekete szálas tea

 

Származási hely: Darjeeling 

Info
Article No.
AHM-452
Weight
100 g/pcs
Opinions

Be the first to review this product!

Similar products