The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Most popular products

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Zöld Tea Válogatás

Zöld Tea Válogatás
Zöld Tea Válogatás

Tökéletes válogatás a zöld tea szerelmeseinek.

Ebbe a válogatásba a négy legnépszerűbb zöld tea lett egybegyűjtve.

A csomagban az alábbi, külön is megvásárolható teák találhatók:

Zöld Tea , Jázmin Románc Tea, Citromos Zöld Tea, Varázslatos Menta Tea

Details
In stock
1 460 Ft
Unit price: 73 Ft/tasak
Bonus point : 15 Ft
Details

-A zöld tea, amit már 5000 éve termesztenek, az egyik első tea volt, amit Kínából exportáltak. A fekete teától eltérően, a tealeveleket nem engedik oxidálódni, megőrzik zöld színűket amivel biztosítják a tea egyedülálló, jellegzetes ízét.

A zöld teát nyugtató, relaxáló hatásáról, magas antioxidáns tartalmáról ismerik.

 Zöld Tea lágy, könnyed, virágos íze gondolatban elrepíti egy nyári, zöldellő rétre.

-A mentát régóta használjuk emésztőrendszeri problémák enyhítésére, tökéletes étkezést követően, hisz nyugtatja a gyomrot, segíti az emésztést. Zöld teával párosítva, a Varázslatos Menta Tea ideális vacsora utáni, tisztító hatású ital.

-A jázmin virágzatot évszázadok óta használjuk a testi és lelki feltöltődés segítőjeként, nyugtatja az érzékeket és “simogatja a lelket”. A Jázmin Románca tökéletes harmóniát teremt a gondosan válogatott zöld tea és a mámorító illatú jázmin virágok között.

A teafőzet elrepíti egy meleg, mediterrán estébe, megeleveníti egy egzotikus növényekkel teli, bódító illatú kert hangulatát.

-A lágy, könnyed és kifogástalan minőségű zöld teához hozzáadott valódi citromdarabokkal igazi gyümölcsös ízvilág jön létre. Fontos kiemelni, hogy a citrusosság nem tolakodó, a teafőzet megőrzi a harmonikus zöldtea ízjegyeit.

Fogyassza forrón vagy jeges teaként és engedje, hogy a gazdag aromájú, Citromos Zöld Tea átjárja a testét és lelkét, és természetes módon fokozza az energiáját.

Kényeztesse érzékeit ezekkel a tökéletes teákkal, amelyben a zöld tea a jázminnal, a mentával vagy a citrommal tökéletes összhangot alkotnak.

Info
EAN
054881003971
Article No.
AHM-0397
Weight
40 g/doboz
Opinions

Be the first to review this product!

Similar products