The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Zöld Tea Válogatás

In stock
Stock:
Zöld Tea Válogatás
1 460 Ft
Unit price: 73 Ft/tasak
Bonus point : 15 Ft

Tökéletes válogatás a zöld tea szerelmeseinek.

Ebbe a válogatásba a négy legnépszerűbb zöld tea lett egybegyűjtve.

A csomagban az alábbi, külön is megvásárolható teák találhatók:

Zöld Tea , Jázmin Románc Tea, Citromos Zöld Tea, Varázslatos Menta Tea

Details

-A zöld tea, amit már 5000 éve termesztenek, az egyik első tea volt, amit Kínából exportáltak. A fekete teától eltérően, a tealeveleket nem engedik oxidálódni, megőrzik zöld színűket amivel biztosítják a tea egyedülálló, jellegzetes ízét.

A zöld teát nyugtató, relaxáló hatásáról, magas antioxidáns tartalmáról ismerik.

 Zöld Tea lágy, könnyed, virágos íze gondolatban elrepíti egy nyári, zöldellő rétre.

-A mentát régóta használjuk emésztőrendszeri problémák enyhítésére, tökéletes étkezést követően, hisz nyugtatja a gyomrot, segíti az emésztést. Zöld teával párosítva, a Varázslatos Menta Tea ideális vacsora utáni, tisztító hatású ital.

-A jázmin virágzatot évszázadok óta használjuk a testi és lelki feltöltődés segítőjeként, nyugtatja az érzékeket és “simogatja a lelket”. A Jázmin Románca tökéletes harmóniát teremt a gondosan válogatott zöld tea és a mámorító illatú jázmin virágok között.

A teafőzet elrepíti egy meleg, mediterrán estébe, megeleveníti egy egzotikus növényekkel teli, bódító illatú kert hangulatát.

-A lágy, könnyed és kifogástalan minőségű zöld teához hozzáadott valódi citromdarabokkal igazi gyümölcsös ízvilág jön létre. Fontos kiemelni, hogy a citrusosság nem tolakodó, a teafőzet megőrzi a harmonikus zöldtea ízjegyeit.

Fogyassza forrón vagy jeges teaként és engedje, hogy a gazdag aromájú, Citromos Zöld Tea átjárja a testét és lelkét, és természetes módon fokozza az energiáját.

Kényeztesse érzékeit ezekkel a tökéletes teákkal, amelyben a zöld tea a jázminnal, a mentával vagy a citrommal tökéletes összhangot alkotnak.

Info
EAN

EAN code

054881003971
Article No.
AHM-0397
Weight
40 g/doboz
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!